Kartica vjernosti LinijeZ
S karticom vjernosti ostvarujete 20% popusta!
 	Kavitacija

Kavitacija

Kavitacija je bezopasna, bezbolna metoda redukcije lokaliziranih masnih naslaga kojom se smanjuje obujam.

Kavitacija je bezopasna, bezbolna metoda redukcije lokaliziranih masnih naslaga kojom se smanjuje obujam.

Princip djelovanja su frekventni ultrazvučni valovi fokusirani na točno određenoj dubini gdje se vrši selektivno razbijanje membrana masnih stanica bez oštećivanja okolnog tkiva.

Masnoća iz razbijenih masnih stanica se izlijeva u međustaničnu tekućinu u obliku triglicerida, gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol koji je topiv u vodi prodire u cirkulaciju i izlučuje se putem limfe a netopive jednostavne masne kiseline se razgrađuju u jetri kao i masnoće uzete hranom.


Ostatci razbijenih masnih stanica izlučuju se putem sustava za izlučivanje. Da bi organizam preradio i eliminirao oslobođene masne kiseline potrebno je da prođe 7-10 dana i zato razmak između tretmana mora biti isto takav.

Na dan tretmana i sutradan potrebno je popiti dvije litre vode ili biljnog čaja. Poželjno je uzimanje preparata artičoke koji pospješuje čišćenje jetre.

Ovo je hit tretman u njezi tijela koji daje odlične rezultate kod celulita i lokaliziranih masnih nakupina (trbuh, bedra, ruke).

Radi se 3-10 tretmana a već sa nekoliko tretmana može se u obujmu izgubiti 1 konfekcijski broj.
Kavitaciju možemo raditi u kombinaciji sa limfnom drenažom ili kao kompleksan tretman uz dvije dodatne terapije, vakum i ultra zvuk koje su posebno važne kod tretiranja celulita.

Zahvaljujući ovom uređaju tijelo se preoblikuje (reshaping) i postaje čvršće a celulit smanjuje. Krajnji rezultat uvijek ovisi o metaboličkom statusu osobe i njenoj disciplini u prehrani i dovoljnom unosu tekućine.

Nakon nekoliko godina rada s kavitacijom može se reći da smo uistinu postigli efekt liposukcije kod svih osoba koje su se pridržavale naših uputa.

 

Novosti i akcije

 

Newsletter

Prijavite se newsletter Linije Z!