Kartica vjernosti LinijeZ
S karticom vjernosti ostvarujete 20% popusta!
Program

Program "Zdravi i vitki"

Beauty centar ''Linija-Z'' od 1990. godine provodi program za mršavljenje i uklanjanje celulita po metodi ''Zdravi i vitki''.

Mnoge žene su promijenile svoj izgled zahvaljujući ovoj metodi, budite i Vi jedna od njih. Budite spremni na suradnju jer čarobnog štapića nema. Onaj tko se bori s debljinom mora to shvatiti kao doživotnu borbu, ali – isplati se. Zapitajte se čega ste vi zapravo gladni, otkrijte, priznajte to sebi.

Debljina je neravnoteža između količine energije koje unesemo u organizam i one energije koju potrošimo.

Program ''Zdravi i vitki'' nije dijeta. Dijete su privremene, a Vi želite biti vitki trajno, zar ne? Biti zdravi i vitki je prekrasan cilj, ali neka Vam i samo putovanje bude lijepo, ne žurite. Sad ćete morati naučiti putovati kroz život malo drugačije, sa novim suputnicima. One kao što su kauč, fotelja, čips, torte – zaboravite – jer Vam i nisu neki prijatelji. Sprijateljite se sa aktivnim životom, sa zdravim odnosom prema hrani i prema životu.

Postanite i Vi jedna od onih koje pitaju – što se to s tobom događa, sva si drugačija, zračiš. Neka to bude Vaš izbor. Nemojte se hraniti i živjeti stihijski, razmislite dobro o svojim životnim navikama, cijenite zdravlje. Na tom putu svakako će Vam pomoći zdrava prehrana i vježbanje.

VAŽNIH 5 S:
- SAMOMOTIVACIJA
- SAMOKONTROLA
- SAMODISCIPLINA
- SAMOPOŠTOVANJE
= SAMOPOUZDANJE

Savjet za zaposlene žene: ponesite sa sobom voće, energetsku pločicu, integralno pecivo, jogurt, soja puding ili napravite shake. Ne treba puno vremena ni da se ujutro skuha zobene pahuljice ili ulije u termosicu čarobna juha od povrća. Instant miso juhu samo stavite u vruću vodu i brzo imate visoko vrijedan obrok. Dakle, nema opravdanja za one kojima je prvi obrok u 16 h. Organizirajte se i bit ćete zadovoljni.

UČINITE TO:
- Dobro i dugo žvačite hranu.
- Jedite sjedeći i ne gledajte pri tom TV. Jedite iz malih tanjura.
- Ne preskačite obroke, jedite svaka 3 sata zbog vašeg metabolizma.

Novosti i akcije

 

Newsletter

Prijavite se newsletter Linije Z!