Kartica vjernosti LinijeZ
S karticom vjernosti ostvarujete 20% popusta!
Najčešća pitanja

Najčešća pitanja

1. Kada se vide prvi rezultati kod problema celulita?
- Kod nekih osoba već nakon par tretmana ali to nije pravilo, nekome treba bar nekoliko tjedana. Brzina rezultata ovisi o tome koliko se pridržavate datih uputa, ovisi o težini problema (genetski faktor, hormonalno stanje nivo stresa…).

2. Zašto moja prijateljica bolje reagira? Imamo isti celulit, iste tretmane, iste godine?
- Zato jer svi imamo svoje biokemijske karakteristike, gene, životne navike i psihološke posebnosti.

3. Koliko je potrebno napraviti tretmana kako bi smršavila?
- Procjenu radimo nakon analize tjelesne mase i pregleda, te ispunjavanja kartona s pitanjima o zdravstvenom stanju i životnim navikama. Broj tretmana ovisi o težini problema, a i o reakciji vašeg organizma.

4. Možete li mi garantirati da ću smršaviti i izgubiti celulit?
- Ne, ali mogu garantirati da ćemo se brinuti o vama i u najgorem slučaju ako rezultat izostane - na vrijeme predložiti pauzu ili prekid da ne bi uzalud trošili vrijeme i novac. Ukoliko rezultat izostane, a napravili ste kvalitetan program, vraćamo vam novac po dogovorenim uvjetima.

5. Koliko dugo traju rezultati?
- To ovisi samo o vašem ponašanju u fazi održavanja. Većina klijentica zadrži rezultate bez velikih odricanja. Svakako se preporučuje povremeno doći na tretmane održavanja i kontrolu.

6. Koji je tretman najbolji?
- Teško pitanje, ovisi o problemu, ponekad radimo 1 - 2 tretmana, ali često kombiniramo i više, ovisi o reakciji klijentice, i o vrsti problema (višak kg, celulit, opušteno tkivo, lokalizirane nakupine...)

7. Koja je razlika između kavitacije i kriolipolize
Obje metode primjnjujemo u istu svrhu a razlika je u tome što kod kriolipolize dolazi do odumiranja nekih masnih stanica što je potpuno prirodna metoda. KOd većine klijentica kombiniramo oba tretmana.
 

8. Koliko košta program za mršavljenje i uklanjanje celulita?
- Nakon konzultacija određujemo broj i vrstu tretmana i u dogovoru sa svakom klijeticom odredimo cijenu njenog programa.

9. Za koliko se vremena mogu riješiti celulita?
Programi obično traju 1-2 mj ali imamo i ubrzani anticelulitni program. Koristeći najnoviju tehnologiju kavitacije i radio frekvencije u kombinaciji sa ostalim tretmanima rezultat možete vidjeti već za 2-3 tjedna.

Novosti i akcije

 

Newsletter

Prijavite se newsletter Linije Z!