Kartica vjernosti LinijeZ
S karticom vjernosti ostvarujete 20% popusta!

Utisci zadovoljne klijentice:

Utisci zadovoljne klijentice:

Datum objave: 11.03.2013, 14:22h   Autor: admin

Kada sam odlučila svoju elegantnu popunjenost malo dovesti u red :), bez imalo sumnje prepustila sam se u ruke onih koji znaju ono sto rade i koji imaju dugogodisnje iskustvo prvenstveno u skidanju viska kilograma.

Godinama sam bila na raznim dijetama, ali bez dugotrajnog uspjeha vrlo često s jo jo efektom, često zato sto su to bile DIJETE koje imaju kratkotrajne učinke.

Sve dok nisam došla u Liniju Z.

Mogu slobodno reći da mi je gospođa Zdravka promijenila život. Izuzetno sam joj zahvalna jer se moj život uistinu promijenio, na bolje - naravno! Naučila sam kako da se zdravo hranim i uz to da mršavim bez gladovanja, što je najvažnije. Znala sam da mogu smršavit jedino ako stvarno odlučim promijeniti životne navike.

Jedino zdravim načinom života možemo održat vitku figuru i uz to biti poletniji i sretniji. Jer oni koji su skloni debljanju moraju biti svjesni da im se izgubljeni kilogrami. mogu i vratit nakon nekog perioda, ali samo ako zaborave na sve sto nauče O PRAVILNOJ PREHRANI.

U Liniji Z sam prvi put čula za Radio frekvenciju i Ultra zvučnu Kavitaciju. Jedino što vam mogu reći da je to čudo od tehnologije i najbolje šta su mogli izumit za sve nas koji baš i nemamo sreće s kilama i koji smo im skloni!

Zato preporučam svima s takvim problemima da dođu u Liniju Z i s punim povjerenjem da se prepuste gospođi Zdravki i njenom jednako stručnom osoblju.

Jer su NAJBOLJI, a ja sam se u to i uvjerila, vjerujte!

Uz to što ćete mršaviti imat ćete osjećaj kao da ste kod kuće, a sve to zbog ugodne atmosfere i ljubaznog osoblja.

Neizmjerno sam zahvalna gospođi Zdravki što sam danas 13 kg lakša i što me naučila kako da se zdravo hranim i ujedno da budem ZDRAVA,VITKA I SRETNA! :)

Novosti i akcije

 

Newsletter

Prijavite se newsletter Linije Z!